Lid worden

Hockey is een spannende en gezellige teamsport. Een sport voor iedereen, voor jongens en meisjes en voor vrouwen en mannen. Een sport voor jong en oud. Al vanaf 5,5 jaar kan de jongste jeugd lid worden. Tot 8 jaar wordt op speelse wijze kennis gemaakt met de sport. Vanaf 7 jaar wordt er in competitie gespeeld. Dit kun je blijven doen tot ver na je pensionering! Als je wel wil hockeyen maar niet mee wil of kan doen aan de competitie, kun je ook nog trainingslid worden.

Maak vrijblijvend kennis met hockey
Heb je belangstelling voor hockey? Dan nodigen wij je graag uit om kennis te komen maken met de sport en met onze vereniging! Je kunt vrijblijvend een aantal trainingen meedoen om te zien of hockey inderdaad jouw sport is. Neem vooraf even contact met ons op, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden. Dat kan via [email protected].

Heb je besloten dat je lid wil worden?
Meld je dan snel aan door het inschrijfformulier in te vullen!
Op de pagina met veelgestelde vragen (FAQ) vind je meer informatie over het lidmaatschap; zoals de hoogte van de contributie en de teamindeling. Het trainingsschema kun je vinden onder Hockey > Trainingsschema.

Ik wil lid worden!