Bericht van het bestuur

13-1

Beste leden, ouders en verzorgers,

Allereerst wensen wij iedereen een heel voorspoedig, gezond en sportief 2022!

We hopen dat één en ander snel weer wat normaliseert en dat we jullie allemaal weer veelvuldig op onze mooie club mogen treffen.

Helaas is het met de geldende maatregelen niet mogelijk om de nieuwjaarsborrel aankomende zondag 16 januari door te laten gaan. Hoe spijtig ook, maar die schuiven we door naar een later moment.

Gelukkig zijn de regels met betrekking tot buitensport voor de jeugd tot en met 17 jaar een beetje versoepeld. Er mag weer tot 20.00 uur in vereniging gesport worden.

Dit houdt in dat we met ingang van komende maandag 17 januari weer trainingen organiseren, het schema daarvoor staat inmiddels ook in Lisa. We vragen iedereen zich wel van te voren aan te melden om overzicht te houden.

Tijdens de trainingen hoeft er onderling geen anderhalve meter afstand gehouden te worden, dat geldt wel ten opzichte van de trainer of eventuele vrijwilligers.

Helaas is het nog steeds zo dat de kantine gesloten moet blijven, de toiletten zijn uiteraard wel open!

Ook publiek is nog steeds niet toegestaan, de kinderen mogen tot onder de fietsenstalling worden gebracht en gehaald.

Al met al gelden er dus nog wel wat restricties waar we ons ook aan willen houden. Desalniettemin zijn we erg blij dat we in ieder geval de jeugd weer trainingen kunnen aanbieden. We gaan ook kijken of het op heel korte termijn weer mogelijk is onderlinge wedstrijden te organiseren, we wachten nog even af wat er komende vrijdag op de persconferentie wordt aangekondigd.

We kijken optimistisch vooruit en hopen snel ook de senioren en alle anderen die Avanti een warm hart toedragen weer op de club te zien!

Tot snel en blijf gezond.

Met sportieve groet,
Bestuur WMHC Avanti


 
13-1-2022 Bestuur