HERINNERING: Aanmelden selectietrainingen seizoen 2022-2023

8-5

Wil je, na het lezen van de informatie hieronder, meedoen aan de selectietrainingen? Meld je aan vóór dinsdag 10 mei 2022

Beste allemaal,

Hierbij ontvangen jullie informatie over de selectietrainingen voor het seizoen 2022/2023.

Afgelopen seizoen was er een waar we gelukkig weer op een redelijk normale manier hebben kunnen spelen. Wij sturen het selectiebeleid mee maar voegen daar meteen aan toe dat gezien de bijzondere situatie de afgelopen twee seizoenen niet met alle zaken die in genoemd stuk staan rekening gehouden kan/kon worden.
Als TC handelen wij uiteraard naar eer en geweten hierin. Toch kan het voorkomen dat er door interne/externe oorzaken weer wijzigingen aangebracht moeten worden in teams of dat er teams zijn die uiteindelijk toch weer uit elkaar gehaald moeten worden na een eerste indeling

Er zullen dit jaar bij de seniorenteams voor dames 1 selectietrainingen zijn evenals bij de meiden/jongenslijn voor de B en C teams. De dames die uitgenodigd zijn voor de selectietrainingen van Dames 1 hoeven zich niet meer aan te melden voor de selectie van de B jeugdteams. Dames uit D2 en D3 die in aanmerking willen komen voor D1 mogen zich uiteraard ook opgeven.
Voor de D lijn zullen er dit jaar wederom geen selectietrainingen zijn, omdat wij ons conformeren aan het door de KNHB uitgegeven advies, om binnen de D jeugd niet te selecteren.

Voor wat betreft de herenlijn zullen er dit jaar geen selectietrainingen zijn.

Lees de informatie in de bijlagen goed door en neem daarna een beslissing of je deel wilt nemen aan deze selectietrainingen.

Wil je meedoen? Meld je dan vóór dinsdag 10 mei 2022 aan. Dat doe je via [email protected] onder vermelding van de categorie waarvoor je selectie wil doen en dit uiteraard binnen de leeftijdsgrenzen, je huidige team en je naam.
Gebruik alléén het bovengenoemde mailadres. Het is niet mogelijk om je op een andere manier aan te melden.

De dag en tijden voor de selectietrainingen zijn:

  • C jeugd 12 jaar of ouder maar nog geen 14 op 1 oktober 2022:
    van 17.00-18.15 uur op donderdag 12 mei.
  • B jeugd 14 jaar of ouder maar nog geen 16 op 1 oktober 2022:
    van 18.15-19.30 uur op donderdag 12 mei.
  • Hierboven staan de juiste criteria qua leeftijden. In het bijgevoegde stuk : Afspraken die horen bij het spelen in een selectieteam staat onder leeftijdsindeling het jaar 2021. Dit moet 2022 zijn.

Namens de TC
John Haenen

Bijlagen:

 
8-5-2022 Technische commissie