Scheidsrechtersexamen 14 maart 2019

30-1 Nieuws

Dit seizoen zal er weer gestart worden met de opleiding tot clubscheidsrechter. Vanuit de KNHB is ieder spelend lid van 16 jaar of ouder verplicht een scheidsrechterskaart te halen; dit heeft onder ander als doel de spelregelkennis onder de spelers te vergroten.

Om speelgerechtigd te blijven is deelname aan de opleiding verplicht voor de volgende leden:
MA1: Bobbi, Madelief, Sterre, Femie, Bo, Jill, Denice, Nynke, Joyce, Laura, Mette.
MB1: Babet, Gwenn, Annelot, Tara, Nanne, Marre, Hanne, Isabella, Hyke, Valerie, Lynn, Maren, Isa, Bente, Suus.
Dames 1: Irene, Lana, Lieke, Bo Mae.
Dames 2: Noortje, Sophie, Wieke, Elisa, Tatum.
Dames 3: Jolein, Puck, Melre.
Veterinnen: Iske, Brigitte.
JB1: Owen.
Heren 2: Mario, Victor, Bas.

Sta je hierboven genoemd?
Beantwoord dan zo snel mogelijk de mail die je van ons ontvangen hebt. Dan kunnen we jou toegang kunnen geven tot de cursus. Heb je geen mail ontvangen? Neem ook dan contact met ons op.

De spelregelcursus volg je via e-learing
Met deze cursus krijg je snel alle belangrijke spelregels onder de knie. Daarnaast wordt er bij de e-learning gebruikt gemaakt van foto’s en video’s om de spelregels duidelijk uit te leggen.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen op donderdag 14 maart 2019 om 19.30 uur
Dit examen zal worden afgenomen in het clubhuis van Avanti. Het examen duurt ongeveer 30 minuten. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat we ook op tijd kunnen beginnen.

Ook geïnteresseerd?
Mocht je als coach, ouder of (andere) vrijwilliger ook graag de cursus willen volgen? Neem dan -geheel vrijblijvend- contact op met de scheidsrechterscommissie.

Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de scheidsrechterscommissie. Dat kan per mail via [email protected]

 
30-1-2019 Arbitrage