Kantinevoorraad verkoop

12-11 Nieuws

Hallo Avanti leden, familie van de Avanti leden en alle anderen die de club een warm hart toedragen,

 

De club vraagt nog een keer om jullie hulp!

 

Door alle opgelegde maatregelen n.a.v. de twee Corona golf is ons clubhuis helaas alweer enkele weken gesloten. De kantine zal naar alle waarschijnlijkheid op zijn vroegst pas weer na de winterstop open mogen. Er is gelukkig veel minder voorraad dan in het begin van het jaar, maar ook nu zijn er spullen die qua houdbaarheidsdatum helaas de winterstop niet kunnen overbruggen.

 

Omdat weggooien nog steeds erg zonde is en het voor de club een kostenpost is, doen we, bij deze, wederom een beroep op jullie!


Hieronder staat een overzicht van de producten, het aantal dat ervan op voorraad is en de prijs waarvoor het verkocht mag worden. We houden hierbij de inkoopprijs aan die Avanti ervoor betaald heeft.

Bestellen van de goederen gaat via Whatsapp op nummer 06 – 34 17 37 11. Dit is het nummer van Juliëtte Elschot die de inkoop voor de bar verzorgt.

In de app geef je aan wie je bent en wat je zou willen kopen. Op volgorde van binnenkomst, worden de bestellingen gereserveerd. Betalen gaat via een betaalverzoek dat per retour Whatsapp wordt verzonden. Nadat het betaalverzoek is voldaan, maken we een afspraak over het ophalen van de spullen.

 

Steun de club en doe mee!


 
12-11-2021 Algemeen